TripleTouch SRL, een IT-bedrijf gespecialiseerd in mobiele applicaties, grafisch ontwerp en website-ontwikkeling.
TripleTouch SRL is opgericht door 3 partners, elk met ervaring op verschillende gebieden.

  • De eerste is een IT-consultant die computertalen beheerst, zoals Android, Java, PHP, CSS6, Javascript of zelfs HTML5. Daarnaast is hij gespecialiseerd in SAP dat bekend staat om haar ERP-software.
  • De tweede is een IT-projectmanager en een senior bedrijfsanalist. Hij is gespecialiseerd in applicatieontwerp en beschikt over uitstekende vaardigheden voor het verzamelen van behoeften en analyse. Hij is ook bedreven in projectmanagement en het opzetten van bedrijven.
  • De derde is een econoom rechtstreeks uit de ondernemerswereld. Hij brengt zijn diepgaande kennis in verkoop en communicatie.

Elk met hun toegevoegde waarde! Iedereen brengt zijn eigen "Touch" om een kwaliteitsservice te bieden!

We hebben altijd aandacht voor de behoeften en verwachtingen van onze klanten. Elk bedrijf / individu heeft immers zijn eigen specifieke kenmerken en vereisten. Daarom wordt vooraf altijd een studie uitgevoerd om de behoeften en verwachtingen van de klant te analyseren. Vervolgens ontwikkelen onze experts een strategie om de doelen van de klant te bereiken en betrekken we ze altijd bij het proces zodat ze hun project in realtime kunnen volgen.

Vertrouwen

Alleen vertrouwen kan een duurzame relatie opbouwen en daarom staat de tevredenheid van onze klanten centraal in al onze verwachtingen.
Onze core-business

Onze core-business bestaat uit drie hoofdactiviteiten die we u kort zullen presenteren:

Webontwikkeling

Een website is een reeks webpagina's en bronnen die zijn gekoppeld door middel van hyperlinks, gedefinieerd en toegankelijk via een webadres (url). Het is ontwikkeld met behulp van webprogrammeertalen en vervolgens gehost op een webserver

Graphic Design

Grafisch ontwerp, ook wel grafische creatie of grafisch ontwerp genoemd, bestaat uit het ontwerpen, in het kader van visuele communicatie, van communicatiemedia die afbeeldingen en teksten combineren, bedoeld voor weergave op het scherm of om af te drukken.

Mobiele applicatie

Dit zijn programma's die kunnen worden gedownload en uitgevoerd vanaf het besturingssysteem van een mobiel apparaat en worden gedistribueerd vanaf downloadplatforms zoals Google Play, The APP store of de Windows Phone Store.

Vertel ons over uw project

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

De op maat gemaakte offerte is gratis.

    nl_NLDutch