Native

Een native applicatie is een mobiele applicatie die speciaal ontwikkeld is voor een van de besturingssystemen die worden gebruikt door smartphones en tablets (iOS, Android, etc.). Native iPhone-applicaties worden bijvoorbeeld ontwikkeld Objective-C. en voor Android met de Java.

Web

Een mobiele webapplicatie is een mobiele applicatie ontwikkeld in HTML die toegankelijk is via de internetbrowser van een mobiele telefoon. Een mobiele webapplicatie is normaal gesproken toegankelijk voor alle smartphones, ongeacht hun merk en besturingssysteem.

Hybride

Het is een mobiele applicatie die de kenmerken van een webapplicatie en die van de native applicatie combineert. Op deze manier is de mobiele applicatie toegankelijk op alle platforms.

Onze ontwikkelingsstadia

Stap 1

Ontdekking en discussie rond uw project

Stap 2

Audit en analyse van uw behoeften

Stap 3

Opstellen van specificaties.

Stap 4

Realisatie van bespot voor elk scherm

Step 5

Creatie

Stap 6

Testing, testing et testing

Stap 7

Certificering van de app door downloadplatforms

Step 8

Overzetten naar productie

Stap 9

Onderhoud
De ontwikkelingsteams van TripleTouch SRL hebben een iteratieve en collaboratieve aanpak, die rekening kan houden met alle initiële behoeften van de klant. TripleTouch SRL is gebaseerd op een ontwikkelingscyclus waarin de klant centraal staat. Zo wordt de opdrachtgever van het begin tot het einde van het project betrokken bij de realisatie.

Dankzij de Agile-methode krijgt de sollicitant een betere zichtbaarheid van het werkmanagement dan met een traditionele methode. Deze methode heeft tot doel de ontwikkeling van software te versnellen.

TripleTouch verzorgt voor elk project de Front End en Back End van de applicatie. Tegelijkertijd wordt een team van experts in de ontwikkeling van mobiele applicaties ter beschikking gesteld, dat bestaat uit:

  • Business Analyst
  • IT-Developer
  • Testers
  • Grafisch ontwerper
  • Bedrijfsexpert

Vertel ons over uw project

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

De op maat gemaakte offerte is gratis.

    nl_NLDutch