Welkom bij TripleTouch

TripleTouch is een online marketingbureau dat zich focust op zijn klanten.
Elk bedrijf heeft zijn eigen kenmerken en vereisten daarom bieden onze experts een gestructureerde analyse door de behoeften te bestuderen en een doelgerichte strategie op te stellen. 

Zodra deze strategie bekend is, bieden we verschillende diensten aan zoals social media marketing, SEO (zoekmachine – optimalisatie Google, Bing,… ), creëren of aanpassen van website en nog veel meer.

Uiteindelijk eindigen we met een nauwkeurige offerte die aan de verwachtingen voldoet.

Klanten feedback

Waarom voor ons kiezen?

Al meer dan 20 jaar is de marketingwereld sterk geëvolueerd. Digitale evoluties, zoals e-commerce websites, mobile app’s voor smartphones of social media, zijn sterk geïntegreerd in de normale traditionele marketingpraktijken. Vandaag de dag, spreken we meer over digitale marketing.

Potentiële klanten willen gemakkelijk via Google of Facebook je bedrijf terugvinden, een duidelijk overzicht krijgen van de diensten of goederen die je verkoopt en (indien van toepassing) meteen kunnen betalen! Omdat het gedrag van klanten sterk veranderd is, is het in onze digitale wereld ondenkbaar dat een bedrijf niet op internet aanwezig is.

Het is vanuit deze overtuiging dat TripleTouch ontstaan is!

TripleTouch is opgericht door 3 co-founders die elk ervaringen hebben op verschillende gebieden. De eerste is een IT-consultant die computertalen beheerst zoals Android, Java, PHP, CSS6, Javascript of HTML5. De tweede is een bedrijfsanalist met uitstekende analytisch-, business- en projectvaardigheden. De derde is een serial ondernemer met uitgebreide kennis in sales, marketing en communicatie.

Elke co-founder brengt zijn toegevoegde waarde en 'Touch' voor een professionele service!

Uw bedrijf een boost geven?

Gratis offertes en gepersonaliseerde prijzen.

Contact

Om een ​​offerte op maat te ontvangen, vult u dit formulier in door één of meer diensten aan te vinken en uw project kort toe te lichten. Het TripleTouch-team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

  • +324 74 74 74 72
  • info@tripletouch.be
  • NL | EN | FR
  • ON: 0736.352.932
  • BE77 0018 7330 7042
Dutch NL English EN French FR